Силабус навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агрономія», за спеціальністю 201 «Агрономія» денної з елементами дуальної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-145S Мороз, О. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агрономія», за спеціальністю 201 «Агрономія» денної з елементами дуальної та заочної форм навчання. [Силабус]

[img] Text
05-01-145S.pdf

Download(436kB)

Анотація

Мета: дати здобувачам ґрунтовні знання з базової, фахової освітньої компоненти, яка відноситься до технологічних дисциплін та допомогти опанувати основи та особливості зберігання та переробки продукції рослинництва. Не отримавши цих знань, неможливо економічно виважено вирішувати питання організації відносин між виробником і споживачем - сільськогосподарськими підприємствами, підприємствами по зберіганню та переробці сільськогосподарської продукції, торговельними організаціями. Від фахівців вимагається довести до споживача продукцію з найкращими товарними та споживчими властивостями. Повинна бути збережена первинна якість чи набута нова, яка б максимально задовольняла споживача. Основними завданнями дисципліни є: ● вивчити теоретичні основи стандартизації, управління якістю та сертифікації продукції рослинництва; ● навчитися основним принципам зберігання продукції рослинництва - свіжої та переробленої; ● оволодіти методиками визначення якості: зернових різного цільового призначення, олійних, зернобобових, круп'яних; ● оволодіти знаннями про біологічні (фізіологічні) особливості кожної рослинницької продукції як об'єкта зберігання; ● вивчити особливості продукції рослинництва як об'єктів переробки; основи технологій переробки рослинницької продукції; ● знати особливості готової (переробленої) продукції як об'єктів зберігання. ● навчитися визначати терміни збирання, складати графіки реалізації, закладання на зберігання чи переробки плодоовочевої продукції;

Title in English

SYLLABUS Technologies of storage and processing of plant products Code in Degree Programme ОК 30 Level of Education Bachelor's (first) 20 Field of Knowledge Agricultural sciences and food Field of Study 201 Agronomy Degree Programme «Agronomy»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-01-145S, технологія зберігання, переробки продукції рослинництва
Шифр: 05-01-145S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 12 Січ 2024 10:31
Останні зміни: 01 Лют 2024 09:30
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28773
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року