Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-114S Коротун, С. І. (2023) Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-114S.pdf

Download(190kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві» є нормативною дисципліною для підготовки студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" з галузі знань 24 "Сфера обслуговування" денної та заочної форм навчання, і викладається згідно з навчальним планом підготовки студентів за освітнім рівнем "бакалавр". Метою викладання навчальної дисципліни є вивчення теоретичних та методологічних основ проектування готельно-ресторанного господарства. Оволодіння знаннями щодо розробки і формування об’ємно-планувальних рішень проектування закладів готельно-ресторанного господарства та опанування сучасних методик і галузевих вимог до розробки проектної документації при створенні нових або реконструкції існуючих закладів готельноресторанного господарства на базі вивчення законодавчих документів, нормативної, спеціальної, довідкової літератури та ресурсів всесвітньої інформаційної мережі. Завданнями вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів з: − розширення і поглиблення у студентів системи знань з питань основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливостей розміщення об’єктів ГРГ; − плану благоустрою території закладів; − визначення складу та площ приміщень об’єктів готельно-ресторанного господарства; − обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; − визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; − - основ архітектурного проектування об’єктів ГРГ.

Title in English

SYLLABUS Designing objects in the hotel and restaurant industry ЦПП 2.10 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-08-060S
Ключові слова: 05-08-114S, проектування, об`єкти, готельноресторанне господарство
Шифр: 05-08-114S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 24 Січ 2024 09:13
Останні зміни: 24 Січ 2024 09:13
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28915
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року