05-08-121S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
Text
05-08-121S.pdf Download(168kB) |
Анотація
Дисципліна «Контроль якості харчової продукції» є обов’язковою навчальною дисципліною, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В даній дисципліні основну увагу приділено формуванню необхідних знань з позицій хімічної логіки про чинники, що забезпечують якість готової продукції; здобуття та удосконалення студентами нових знань з хімічного складу рослинної та тваринної сировини, мінеральної сировини та продуктів їх переробки, ознайомлення з сучасними методами дослідження; формування у студентів відповідальності за виробництво якісних харчових продуктів, від яких залежить здоров’я людини; формування навичок спрямованого регулювання процесів, які забезпечують якісні характеристики продовольчих товарів ресторанного господарства. Мета дисципліни – освоїти склад мікро- та макрокомпонентів харчової сировини, а також харчових продуктів. Завдання дисципліни - надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь визначати особливості хімічного складу рослинної, тваринної та мінеральної сировини в порівняльному аспекті; чинники, які обумовлюють якість сировини та готової продукції. Вміти диференційно та обґрунтовано вирішувати питання контролю якості сировини і матеріалів; використовувати знання про хімічний склад сировини і матеріалів для прогнозування якості готового продукту.
Title in English
SYLLABUS Food quality control ЦЗП 1.23 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Додаткова інформація: | попередня версія силабусу 05-08-071S |
Ключові слова: | 05-08-121S, контроль, якість, харчова продукція |
Шифр: | 05-08-121S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 25 Січ 2024 10:03 |
Останні зміни: | 25 Січ 2024 10:03 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28923 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року