Методичні рекомендації до самостійного вивчення навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної з елементами дуальної та заочної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-05-155М Савіна, Н. Б. та Костюкевич, А. М. (2024) Методичні рекомендації до самостійного вивчення навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної з елементами дуальної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-05-155М.pdf

Download(366kB)

Анотація

Розвиток підприємницької культури в українських університетах та підприємницьких навичок у студентів і викладачів є важливою складовою створення ефективної екосистеми розвитку підприємництва в Україні. Навчальна дисципліна «Підприємницька діяльність» призначена для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології захисту навколишнього середовища» та «Екологія». Враховуючи компетенції, здобуття яких передбачено освітньо-професійними програмами, метою вивчення освітнього компонента «Підприємницька діяльність» є формування системи знань і практичних навичок щодо генерування ефективних бізнес-ідей, розроблення бізнес-планів власних ідей, організації та управлінні потенційними видами бізнесу, а також підготовка студентів до участі в грантових програмах підтримки та розвитку бізнесу. Під час вивчення навчальної дисципліни здобувачі вищої освіти зможуть навчитися аналізувати кейси успішних підприємницьких екосистем та підприємців; генерувати та проводити критичну оцінку власних ідей; проводити SWOT-аналіз підприємця та бізнес-ідеї; аналізувати сферу майбутнього бізнесу та визначати тенденції розвитку ринку; будувати бізнес-моделі нового бізнесу; аналізувати канали збуту продукції; визначати прогноз обсягів реалізації продукції; розраховувати собівартість товарів і послуг; визначати ризики підприємницької діяльності; презентувати власні бізнес-проекти.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-05-155М, підприємницька діяльність, підприємницька екосистема
Шифр: 06-05-155М
За видами робіт: Вивчення дисципліни
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Трудових ресурсів і підприємництва
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 25 Січ 2024 11:01
Останні зміни: 25 Січ 2024 11:01
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28926
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року