Методичні вказівки до виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-145М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-145М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Державна атестація відповідно до Закону України «Про вищу освіту» – це встановлення відповідності результатів навчання здобувачів вищої освіти вимогам освітньої програми та/або вимогам програми єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Державна атестація передбачає визначення відповідності якості здобутої освіти та рівня компетентності випускників закладів вищої освіти вимогам, визначеним Стандартом вищої освіти України та освітньо-професійної програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа». Однією із можливих форм атестації є публічний захист кваліфікаційної роботи. Державна атестація якості підготовки бакалавра з готельно-ресторанної справи щодо встановлення фактичної відповідності рівня освітньої і професійної підготовки вимогам стандарту та освітньо-професійної програми здійснюється Екзаменаційною комісією (ЕК) закладу вищої освіти з цього фаху. Кваліфікаційна бакалаврська робота (КБР) − це кваліфікаційне самостійне дослідження, яке виконує здобувач вищої освіти при завершенні навчання за освітньою програмою у Національному університеті водного господарства та природокористування призначене для об’єктивного контролю ступеня сформованості компетентностей в обраній галузі професійної діяльності, які зазначені у стандарті вищої освіти відповідного освітнього ступеня. Кваліфікаційна бакалаврська робота відображає рівень теоретичних знань і практичних навичок з елементами творчого пошуку, ініціативності, отриманих здобувачем під час навчання, а також набуття вмінь узагальнювати теоретичні матеріали, аналізувати практичну інформацію, працювати зі спеціальною літературою та довідниковими матеріалами; розвинути уміння формулювання власних висновків, чіткої аргументації, обґрунтування прийнятих рішень та пропозицій. КБР є самостійною роботою, яка свідчить про оволодіння здобувачем методики проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства, вмінні професійно виконувати завдання, пов’язані з забезпеченням раціональної організації сервісно-виробничих процесів, поліпшення якості кулінарної продукції та послуг, з розробкою та впровадженням заходів щодо підвищення ефективності роботи готельного підприємства в цілому.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-145М, захист бакалаврської кваліфікаційної робіти
Шифр: 05-08-145М
За видами робіт: Кваліфікаційний екзамен
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 26 Січ 2024 12:11
Останні зміни: 26 Січ 2024 12:11
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28937
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року