05-08-143М Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-143М.pdf Download(324kB) |
Анотація
Метою проведення практичних занять з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» є вивчення теоретичних та методологічних основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства згідно їх соціально-культурної, утилітарної та естетичної функцій. Основними завданнями вивчення дисципліни «Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства» є: засвоєння студентами знань, які будуть необхідні у подальшій професійній діяльності; опанування теоретичними основами проектування закладів готельно-ресторанного господарства, сучасними методиками і галузевими вимогами до розробки проектної документації при створенні нових або реконструкції існуючих закладів готельно-ресторанного господарства на базі вивчення законодавчих документів, нормативної, спеціальної, довідкової літератури та ресурсів всесвітньої інформаційної мережі. Завданнями вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів з: − розширення і поглиблення у студентів системи знань з питань основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливостей розміщення об’єктів ГРГ; − плану благоустрою території закладів; − визначення складу та площ приміщень об’єктів готельно-ресторанного господарства; − обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; − визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; − - основ архітектурного проектування об’єктів ГРГ. Викладання дисципліни проводиться у формі: лекції, мультимедійної лекції, інтерактивної лекції, семінарів, практичних занять (у т.ч. із розв’язанням ситуаційних завдань та кейсів, ділових ігор, тренінгів, навчальних екскурсій), самопідготовка із використанням дистанційних курсів, електронних бібліотек, робота з електронною бібліотекою НУВГП, підготовка доповідей. Відповідно до стандарту інтегральна компетентність за результатами вивчення курсу передбачає здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми діяльності суб'єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорії та методів системи наук, які формують концепції гостинності і характеризуються комплексністю та невизначеністю умов. Методичні вказівки складені відповідно до програми курсу «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства», який передбачений навчальним планом для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Методичні вказівки можуть бути корисними і для студентів інших напрямів підготовки.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-143М, проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства |
Шифр: | 05-08-143М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Колюхова |
Дата внесення: | 26 Січ 2024 12:12 |
Останні зміни: | 26 Січ 2024 12:12 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28938 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року