Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-150М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-150М.pdf

Download(400kB)

Анотація

Освітній компонент «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» - це комплексна навчальна дисципліна, що орієнтована на підготовку кваліфікованих фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Метою «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є оволодіння комплексом знань і вмінь для планування всіх етапів підприємницького циклу в готельно-ресторанному господарстві і складання бізнес-плану. Мета зумовила такі завдання: - формування у здобувачів навичок обґрунтування економічної цілеспрямованості діяльності суб’єктів готельно-ресторанного господарства (стратегій, концепцій, проектів); - розвиток комплексу аналітичних та інноваційних здібностей, необхідних майбутньому фахівцю для розрахунку очікуваних фінансових результатів; - опанування здобувачами вмінь визначення джерел фінансування реалізації проекту; - формування навичок підбору працівників, які зможуть реалізувати даний план. Предметом «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є практика підприємництва, оскільки бізнес-план є результатом діяльності підприємства, що вивчає конкретний напрям його діяльності на ринку в конкретних економічних умовах. Після засвоєння дисципліни здобувач повинен знати: - мету й завдання бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві; - відмінності бізнес-планів від інших видів плану; - основні документи, що описують інвестиційний проект; - основні вимоги до складання бізнес-планів у готельно-ресторанному господарстві; - структуру та особливості складання розділів бізнес-плану в готельно-ресторанному господарстві; вміти: - аналізувати ринкову ситуацію з метою визначення сфери планування своєї підприємницької діяльності; - складати програму підприємницької діяльності з урахуванням основних факторів ризику в готельно-ресторанному господарстві; - обґрунтовувати правильність вибору організаційно-правових форм підприємництва в готельно-ресторанному господарстві; - оцінювати результативність і підвищувати конкурентоспроможність підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві; - розробляти бізнес-план.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-150М, бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
Шифр: 05-08-150М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 29 Січ 2024 10:45
Останні зміни: 29 Січ 2024 10:45
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28946
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року