Методичні вказівки та навчальні завдання з дисципліни «Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) /французька/» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» спеціальності 242 «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-84М Тимощук, І. О. (2024) Методичні вказівки та навчальні завдання з дисципліни «Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) /французька/» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» спеціальності 242 «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-09-84М.pdf

Download(633kB)

Анотація

Вивчення іноземних мов є невід’ємним компонентом сучасної вітчизняної вищої освіти, яка рухається у напрямку інтеграції до європейського освітнього простору й, відповідно, вимагає модернізації фахової іншомовної підготовки майбутнього фахівця. Це передбачає вивчення другої іноземної мови за професійним спрямуванням, що безпосередньо пов’язано із майбутнім фахом студентів. В результаті роботи з навчальними завданнями студенти навчаються зможуть розуміти зміст прочитаного / почутого і висловити свою думку, а також зрозуміти висловлювання в письмовій формі в рамках вивченої тематики. Система вправ націлена на підготовку майбутніх фахівців до такого виду мовленнєвої діяльності як читання, говоріння, аудіювання та письмо в умовах практичної роботи фахівців даного профілю. Вправи сприяють швидкому вилученню основної та другорядної інформації з прочитаного / прослуханого повідомлення. Більшість вправ носить комунікативний характер. Тематика уроків враховує вимоги державного освітнього стандарту, розробленого для студентів технічних вузів, і вимог вищої освіти. Навчальні завдання укладено відповідно до навчальної і робочої програм. Структурно вони містять 12 уроків із галузей «Туризм» та «Готельно-ресторанна» справа. Післятекстові завдання передбачають закріплення й активізацію вокабуляру, винесеного в передтекстові завдання, що полегшує студентам опрацювання тексту й засвоєння лексики, повторення граматичного матеріалу. Основна увага зосереджена на засвоєння термінології, що здійснюється на основі виконання комплексу вправ, знання якої є важливою передумовою успішного спілкування у професійній сфері. Вправи укладено в порядку зростання їх складності. Навчальні завдання розроблено для студентів третього та четвертого курсу спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-09-84М, французька
Шифр: 06-09-84М
За видами робіт: Вивчення дисципліни
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 30 Січ 2024 07:31
Останні зміни: 30 Січ 2024 07:31
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28990
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року