Силабус навчальної дисципліни “Санітарно-технічне обладнання будівель і споруд” для здобувачів вищої освіти ступеня “бакалавр”, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Будівництво та цивільна інженерія” спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія (Теплогазопостачання та вентиляція)”

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-54S Кравченко, Н. В. (2024) Силабус навчальної дисципліни “Санітарно-технічне обладнання будівель і споруд” для здобувачів вищої освіти ступеня “бакалавр”, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Будівництво та цивільна інженерія” спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія (Теплогазопостачання та вентиляція)”. [Силабус]

[img] Text
03-02-54S.pdf

Download(436kB)

Анотація

Метою вивчення навчальної дисципліни “Санітарно-технічне обладнання будівель і споруд” є формування у майбутніх фахівців системи теоретичних і практичних знань з основних понять, складових та призначення внутрішніх санітарно-технічних систем будівель і споруд; з основ розрахунку і проєктування, будівництва та експлуатації санітарно-технічних систем будівель і споруд різного призначення із урахуванням санітарно-гігієнічних вимог. Основні завдання навчального компонента "Санітарно-технічне обладнання будівель і споруд" - прищеплення студентам знань щодо термінології предмету вивчення, формування навичок і вмінь щодо проєктування, будівництва та експлуатації внутрішніх систем водопостачання і водовідведення житлових, громадських та промислових об'єктів. Навчальними цілями освітнього компонента є формування компетентностей і соціальних навичок та досягнення програмних результатів навчання.

Title in English

SYLLABUS Sanitary equipment of buildings and structures Code in Degree ПС157 Programme Level of Education Bachelor’s (first) 19 Field of Knowledge Architecture and Building construction 192 Field of Study Building construction and civil engineering Degree Programme Building construction and civil engineering (Heat and gas supply and ventilation)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-54S, санітарно-технічне обладнання, будівлі, споруди
Шифр: 03-02-54S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 08 Лют 2024 11:15
Останні зміни: 08 Лют 2024 11:15
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29287
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року