Силабус навчальної дисципліни "Аналіз діяльності підприємств туристичної галузі" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-022S Кушнір, Н. Б. та Адамчук, Т. Л. (2024) Силабус навчальної дисципліни "Аналіз діяльності підприємств туристичної галузі" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
06-01-022S.pdf

Download(204kB)

Анотація

Дисципліна «Аналіз діяльності підприємств туристичної галузі» є вибірковою навчальною дисципліною, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Мета дисципліни: засвоєння теоретичних положень з аналізу та оцінки діяльності підприємств туристичної галузі та надбанні практичних навичок використання цих знань для прийняття управлінських рішень щодо підвищення ефективності діяльності підприємства. У результаті вивчення дисципліни здобувач повинні знати: − основні поняття, категорії, терміни аналізу господарського аналізу та вміти їх правильно тлумачити; − закономірності, принципи та загальні методи здійснення аналітичних досліджень; − етапи аналітичної обробки первинної інформації та узагальнення отриманих результатів; − механізми аналізу та синтезу даних та показників діяльності підприємств; − методи вивчення взаємозв’язків між явищами, що відбуваються на підприємстві та вміти охарактеризувати отримані результати досліджень; − способи переходу від статистичних методів дослідження до елементів факторного аналізу з метою виявлення резервів покращення результуючих показників; − методи оцінки сучасних проблем виробничо-господарської діяльності підприємств; − аналітичну методологію визначення наслідків впливу управлінських рішень на діяльність суб’єктів господарювання; − особливості практичного застосування аналітичних методів дослідження показників, що характеризують роботу підприємства. Після опанування даного курсу здобувач повинні вміти: - виявляти внутрішні резерви раціонального використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів підприємств туристичної галузі; - приймати обґрунтовані управлінські рішення на основі виявлених резервів.

Title in English

SYLLABUS Analysis of activity of enterprises of the tourism industry Code in Degree ВЦПП 1.2 Programme 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-01-022S, аналіз діяльності підприємств туристичної галузі
Шифр: 06-01-022S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства і міжнародного бізнесу
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 13 Лют 2024 10:59
Останні зміни: 13 Лют 2024 10:59
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29380
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року