Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розробка елементів системи землеробства господарства» з дисципліни «Землеробство з основами гербології» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форми навчання з елементами дуальної освіти. Частина 1. «Сівозміни, їх проектування та оцінка»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-325М Фурман, В. М. та Мороз, О. С. (2024) Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розробка елементів системи землеробства господарства» з дисципліни «Землеробство з основами гербології» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форми навчання з елементами дуальної освіти. Частина 1. «Сівозміни, їх проектування та оцінка». [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-01-325М.pdf

Download(556kB)

Анотація

Курсова робота – один з видів індивідуальної навчально- наукової роботи з елементами дослідження, що виконується здобувачем вищої освіти протягом семестру з метою закріплення, поглиблення, і узагальнення знань, набутих під час навчання, та їхнього застосування для комплексного вирішення конкретного фахового завдання. Тематика курсової роботи: «Розробка елементів системи землеробства для певного господарства в конкретному регіоні», що задається викладачем так само як і напрям спеціалізації господарства. Завдання на виконання курсової роботи видається кожному студенту згідно форми наведеної в додатку 1. Метою розробки курсової роботи є: Поглиблення знань здобувачів вищої освіти з землеробства та основ гербології; Систематизація отриманих теоретичних знань навчальної дисципліни; Розвиток умінь самостійного критичного опрацювання наукових джерел; Формування дослідницьких умінь здобувачів вищої освіти; Стимулювання здобувачів вищої освіти до самостійного наукового пошуку; Розвиток уміння аналізувати передовий досвід та узагальнювати власні спостереження; Формувати уміння практичної реалізації результатів дослідження проблеми в самостійно виконаних розробках.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-01-325М, розробка елементів системи землеробства господарства
Шифр: 05-01-325М
За видами робіт: Курсова робота (проект)
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 22 Лют 2024 07:26
Останні зміни: 22 Лют 2024 07:26
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29487
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року