Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Податкове і митне право» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право» галузі знань 08 «Право» денної та заочної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-01-120М Рогозіннікова, К. С. та Корнева, Т. В. (2024) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Податкове і митне право» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право» галузі знань 08 «Право» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
07-01-120М.pdf

Download(460kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Податкове і митне право» є важливою для покращення фахової підготовки дослідника та практика-юриста та сприятиме формуванню індивідуальної освітньої траєкторії здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти. “Податкове і митне право” передбачає окрім розуміння та застосування податкового та митного законодавства, також набуття навичок і вміння на практиці застосовувати чинні норми і вимоги законодавства щодо конкретної життєвої ситуації. Курс сприяє умінню захищати свої права в сфері оподаткування та митного регулювання.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-01-120М
Шифр: 07-01-120М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Правоохоронної діяльності та спеціальних юридичних дисциплін
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 22 Бер 2024 15:54
Останні зміни: 22 Бер 2024 15:54
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29726
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року