Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Цивільний процес» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право» денної та заочної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-05-56М Водоп’ян, Т. В. та Подвірна, О. В. та Ковалевич, С. П. (2024) Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Цивільний процес» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
07-05-56М.pdf

Download(405kB)

Анотація

Вивчення навчальної дисципліни "Цивільний процес" має важливе значення, оскільки вона відноситься до фундаментальних навчальних дисциплін та значним чином впливає на формування професійних навичок сучасного юриста. Основні завдання практичних занять полягають у засвоєнні теоретичних положень, суті цивільних процесуальних правових категорій, змісту цивільних процесуальних правових інститутів, об'єктивних закономірностей їх розвитку та оволодінні навичками практичної роботи з цивільними процесуальними нормами, розуміння змісту норм цивільного процесуального права та правильного застосовування їх при вирішенні конкретних справ, тлумаченні роз'яснень Пленуму ВСУ та ВССУ, набутті досвіду науково-дослідної роботи в галузі цивільного процесуального права.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-05-56М
Шифр: 07-05-56М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Правових природоохоронних дисциплін
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 22 Бер 2024 15:54
Останні зміни: 22 Бер 2024 15:54
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29729
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року