Силабус навчальної дисципліни “Техніко-економічні розрахунки в системах ТГПіВ” для здобувачів вищої освіти ступеня “бакалавр”, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Будівництво та цивільна інженерія” спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія (Теплогазопостачання та вентиляція)”

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-55S Кравченко, Н. В. (2024) Силабус навчальної дисципліни “Техніко-економічні розрахунки в системах ТГПіВ” для здобувачів вищої освіти ступеня “бакалавр”, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Будівництво та цивільна інженерія” спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія (Теплогазопостачання та вентиляція)”. [Силабус]

[img] Text
03-02-55S.pdf

Download(438kB)

Анотація

Метою вивчення навчальної дисципліни “Техніко-економічні розрахунки в системах ТГПіВ” є формування системи теоретичних і практичних знань з основ економіки проєктування, будівництва та експлуатації систем теплогазопостачання і вентиляції. Здобувачі вищої освіти навчаються визначати експлуатаційні витрати та вартість систем теплогазопостачання та вентиляції, обґрунтовувати ефективність техніко-економічних рішень. Основні завдання освітнього компонента “Техніко-економічні розрахунки в системах ТГПіВ” - це теоретична та практична підготовка студентів з питань: − орієнтування в термінології предмету вивчення; − визначення кошторисної вартості систем теплогазопостачання та вентиляції; − визначення економічної ефективності капітальних вкладень та техніко-економічне обґрунтування інвестицій в системи теплогазопостачання і вентиляції; − визначення експлуатаційних витрат в системах теплогазопостачання та вентиляції; − тарифоутворення у системах теплогазопостачання та вентиляції; − економічної оцінки діяльності підприємств теплогазопостачання. Навчальними цілями освітньої компоненти є формування компетентностей і соціальних навичок та досягнення програмних результатів навчання.

Title in English

SYLLABUS Technical and economic calculations of heat and gas supply and ventilation systems Code in Degree ПС220 Programme Level of Education Bachelor’s (first) 19 Field of Knowledge Architecture and Building construction 192 Field of Study Building construction and civil engineering Degree Programme Building construction and civil engineering (Heat and gas supply and ventilation)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-55S, техніко-економічні розрахунки, системи ТГПіВ
Шифр: 03-02-55S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 25 Бер 2024 11:26
Останні зміни: 25 Бер 2024 11:26
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29737
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року