Силабус виробничої педагогічної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-148S Олексін, Ю. П. та Шевчук, Т. Є. (2024) Силабус виробничої педагогічної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)». [Силабус]

[img] Text
07-03-148S.pdf

Download(546kB)

Анотація

Педагогічна практика здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Історія), які навчаються на кафедрі суспільних дисциплін ННІЕМ, НУВГП складається з двох частин: на 3 курсі - навчальна ознайомча педагогічна практика в закладах ПЗСО; на 4 курсі - виробничо-педагогічна практика в закладах ПЗСО. На четвертому курсі протягом 4 тижнів у восьмому семестрі проводиться виробничо-педагогічна практика у середній та старшій ланці загальноосвітніх навчальних закладів. Ця практика є початковим етапом засвоєння основ педагогічної професії та спрямована на вивчення психолого-педагогічних та організаційно-методичних засад навчальновиховного процесу. Студенти-практиканти самостійно проводять окремі види занять з учнями, знайомляться з роботою вчителя зі спеціальності, беруть участь у навчально-виховній та методичній роботі вчителів. Головним критерієм оцінки результатів педагогічної практики є рівень викладацької компетентності: фахово значущі знання, уміння та цінності майбутніх викладачів та вчителів (зацікавленість у педагогічній професії, активність, творче та відповідальне ставлення до роботи вчителя тощо) Мета практики – здобуття студентами вчительської педагогічної компетентності: опанування сучасними методами, формами та знаряддями праці в галузі майбутнього фаху, формування професійних умінь і навичок для ухвалення самостійних рішень під час викладацької діяльності в реальних умовах педагогічного процесу, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати у практичній діяльності.

Title in English

SYLLABUS Educational production pedagogical practice Code in Degree Programme ОК 42 Level of Education bachelor’s (first) Field of Knowledge 01 Education/ Pedagogy Field of Study 014.03 Secondary education (History) Degree Programme Secondary education (History)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-03-148S, навчальна практика, виробнича практика, педагогічна практика
Шифр: 07-03-148S
Тематики: Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка
Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 11 Освітні, педагогічні науки
Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 14.03 Середня освіта (Історія)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 01 Квіт 2024 11:14
Останні зміни: 25 Квіт 2024 06:55
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29775
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року