Силабус кваліфікаційної бакалаврської роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-265S Прищепа, О. П. та Шевчук, Т. Є. (2024) Силабус кваліфікаційної бакалаврської роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)». [Силабус]

[img] Text
07-03-265S.pdf

Download(644kB)

Анотація

Здобуття вищої освіти на кожному рівні передбачає успішне виконання особою відповідної освітньої програми, що є підставою для присудження відповідного ступеня вищої освіти. Одним із важливих етапів усієї навчальної підготовки студента є виконання та захист кваліфікаційної бакалаврської роботи. Відповідно до Положення про Національний репозитарій академічних текстів (Постанова КМУ від 19 липня 2017 р. № 541) кваліфікаційна випускна робота здобувача вищої освіти – це самостійна робота, яка готується з метою публічного захисту для здобуття ступеня вищої освіти бакалавра чи магістра. Це творча робота, під час якої здобувачу необхідно показати вміння користуватися науково-методичною літературою, дослідницькими методами, володіння комп’ютерними інформаційними системами і технологіями, тобто фундаментальними вміннями і знаннями, достатнім для виконання завдань і обов’язків визначеного рівня професійної діяльності. Бакалаврська кваліфікаційна робота повинна відповідати встановленим вимогам і виконуватися автором самостійно на основі опрацювання найновішого теоретичного, нормативноправового і практичного матеріалу, містити власні судження, висновки та пропозиції, бути належно структурованою та оформленою. Роботи, механічно переписані з джерел, нормативних документів, невірно оформлені, а також виконані шляхом компілювання та дослівного використання тексту, ідей інших авторів без посилань на використані джерела (плагіат) до захисту не допускаються.

Title in English

SYLLABUS Qualifying bachelor thesis Code in Degree Programme ОК 43 Level of Education bachelor’s (first) Field of Knowledge 01 Education/ Pedagogy Field of Study 014.03 Secondary education (History) Degree Programme Secondary education (History)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-03-265S, кваліфікаційна робота, бакалаврська робота
Шифр: 07-03-265S
Тематики: Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка
Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 14.03 Середня освіта (Історія)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 01 Квіт 2024 11:17
Останні зміни: 01 Квіт 2024 11:17
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29781
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року