СУСПІЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ ЦИВІЛІЗАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ: СУЧАСНІ ОСВІТНІ ВИКЛИКИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

НУВГП, . та Кафедра суспільних дисциплін, . (2024) СУСПІЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ ЦИВІЛІЗАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ: СУЧАСНІ ОСВІТНІ ВИКЛИКИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. О. Зень, Рівне.

[img] Text
Кафедральна монографія 2024.pdf

Download(1MB)

Анотація

Монографію присвячено актуальним проблемам сучасної психолого-педагогічної думки. Зокрема, в науковому дослідженні розкриваються такі аспекти: управління закладом ЗСО в умовах модернізації; управління якістю вищої освіти в україні; формування наукової компетенції магістрів в умовах супервізії; духовні цінності як психологічна підтримка студентів-учасників бойових дій в кризових умовах; формування комунікативної компетентності майбутнього викладача ЗВО в умовах магістратури; статево-рольові відмінності у ставленні до інвалідизованих; сформованість структурних елементів емоційного інтелекту в підлітковому віці. Рекомендовано для науковців, викладачів, магістрантів та студентів університетів.

English abstract

МОНОГРАФІЯ ПІДГОТОВЛЕНА АВТОРСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ: Олексін Юрій Петрович, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), професор, завідувач кафедри суспільних дисциплін Ставицький Олег Олексійович, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), професор Кочубей Алла Володимирівна, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцент Сокаль Валентина Анатоліївна, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцент Стасюк Марія Іванівна, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцент Ставицька Олена Григорівна, Рівненський державний гуманітарний університт, доцент Шевчук Тамара Євгенівна, Національний університет водного господарства та природокористування (м.Рівне), доцент Шпак Світлана Григорівна, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцент Якубовська Світлана Святославівна, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцен

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: суспільні дисципляни, компетентність, монографія, кафедра суспільних дисциплін
ISBN: 978-617-601-485-0
УДК: 37.091.3:001.891
Бібліографічний опис: Суспільні дисципліни як фактор формування цивілізаційної компетентності: сучасні освітні виклики і перспективи розвитку : монографія / за заг. ред. проф. Ю. Олексіна. - Рівне : О. Зень, 2024. - 100 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 09 Квіт 2024 09:06
Останні зміни: 09 Квіт 2024 09:06
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29831
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року