Силабус навчальної дисципліни «Залізобетонні та кам’яні конструкції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Будівництво тацивільна інженерія», спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-01-135S Масюк, Г. Х. та Караван, В. В. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Залізобетонні та кам’яні конструкції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Будівництво тацивільна інженерія», спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-05-135S.pdf

Download(550kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Залізобетонні та кам’яні конструкції», згідно з освітньо-професійною програмою “Будівництво та цивільна інженерія” за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія», належить до вибіркової компоненти – Блок 1.1. Професійно-орієнтовані компоненти «Промислове та цивільне будівництво». Метою викладання навчальної дисципліни є: всебічна підготовка бакалаврів з промислового та цивільного будівництва, які знають і вміють застосовувати принципи проектування бетонних, залізобетонних, кам’яних та армокам’яних конструкцій будівель і споруд цивільного, промислового та сільськогосподарського призначення, раціонально призначати ефективні конструкції для їх зведення. Здобувачі повинні: знати правила конструювання залізобетонних, кам’яних та армокам’яних конструкцій будівель і споруд; принципи компоновки і розрахунку залізобетонних перекриттів різних конструкцій, фундаментів неглибокого закладання, залізобетонних конструкцій одноповерхових та багатоповерхових будівель, а також принципи проектування кам’яних і армокам’яних конструкцій вміти компонувати залізобетонні перекриття різних типів та розраховувати їх елементи; компанувати конструктивні схеми одноповерхових та багатоповерхових будівель; підбирати розміри та визначати армування фундаментів неглибокого закладення; проектувати елементи та будівлі з використанням кам’яних і армокам’яних конструкцій, перевіряти придатність конструкцій до експлуатації за несучою здатністю, тріщиностійкістю та деформаціями. Завданням вивчення навчальної дисципліни є: оволодіння студентами теоретичними знаннями з питань проектування, виготовлення, застосування та експлуатації залізобетонних, кам’яних та армокам’яних конструкцій, набуття вмінь і навичок розраховувати та конструювати конструкції будівель та їх елементів з використанням сучасної комп’ютерної техніки і програмного забезпечення на основі чинних національних і європейських нормативних документів.

Title in English

SYLLABUS Reinforced concrete and stone structures Code in Degree Programme ПС 404 Level of Education First (bachelor`s) 19 Field of Knowledge Architecture and construction 192 Field of Study Construction and civil engineering Degree Programme Construction and civil engineering (Industrial and civil construction)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-01-135S, залізобетонні конструкції, кам’яні конструкції
Шифр: 03-01-135S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Промислового, цивільного будівництва та інженерних споруд
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 25 Квіт 2024 11:02
Останні зміни: 25 Квіт 2024 11:02
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29889
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року