Силабус навчальної дисципліни «Системи опалення та охолодження будівель з теплонасосними та холодильними установками» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Енергетична ефективність будівель та обстеження інженерних систем» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-16S Проценко, С. Б. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Системи опалення та охолодження будівель з теплонасосними та холодильними установками» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Енергетична ефективність будівель та обстеження інженерних систем» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-16S.pdf

Download(204kB)

Анотація

Формування сучасного рівня знань, навичок та умінь з основ застосування теплонасосних і холодильних установок у системах опалення та охолодження будівель. Теоретична і практична підготовка з питань використання теплоти і холоду низькотемпературних природних та техногенних джерел енергії, проєктування та розрахунку теплонасосних і холодильних установок, техніко-економічної оцінки ефективності застосування теплових насосів і холодильних установок у системах опалення та охолодження будівель.

Title in English

SYLLABUS Heating and cooling systems of buildings with heat pump and refrigeration units, ВК.5.2 Code in Degree Programme, Level of Education Master’s (second), 19 Field of Knowledge Architecture and Construction, 192 Field of Study Construction and civil engineering, Degree Programme Energy efficiency of buildings and inspection of engineering systems (ID 32528)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-16S
Шифр: 03-02-16S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 28 Черв 2024 10:18
Останні зміни: 28 Черв 2024 10:18
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/30245
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року