Силабус науково-дослідної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Енергетична ефективність будівель та обстеження інженерних систем» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-18S Кізєєв, М. Д. та Проценко, С. Б. та Кравченко, Н. В. та Новицька, О. С. (2024) Силабус науково-дослідної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Енергетична ефективність будівель та обстеження інженерних систем» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-18S.pdf

Download(383kB)

Анотація

Науково-дослідну практику здобувачів вищої освіти проводять з такою метою: ● закріплення і поглиблення в умовах реально діючих організацій набутих за час навчання знань з енергоефективності будівель та обстеження їх інженерних систем, використання нетрадиційних і відновлюваних джерел енергії, розроблення заходів щодо термомодернізації зовнішніх огороджень будівель; ● формування комплексної уяви про специфіку діяльності науковця за даним напрямом підготовки; ● збирання для аналізу й узагальнення матеріалів, інформації щодо об’єкта і предмету досліджень, формування наукових ідей та наукової новизни за обраною тематикою для підготовки кваліфікаційної магістерської роботи; ● отримання й удосконалення навичок самостійної науководослідної роботи. Завданнями науково-дослідної практики є: ● вивчення сучасних методів аналізу та дослідження заходів з енергоефективності при будівництві, проєктуванні й експлуатації нових та реконструкції діючих споруд і систем теплопостачання, опалення, вентиляції, кондиціювання повітря в науково-дослідних, проєктних та експлуатаційних організаціях для наближення змісту та суті кваліфікаційної роботи до вимог реальних виробничих умов; ● ознайомлення з обсягом і змістом наукових звітів та проєктної документації, що розроблені науково-дослідними і проєктними організаціями, в частині енергоефективності та реальних звітів з енергоаудиту; ● проведення аналітичного огляду літературних та інших джерел за тематикою кваліфікаційної роботи; ● формулювання мети та завдань кваліфікаційної роботи; ● ознайомлення та опанування методів досліджень, що якнайбільше відповідають профілю кваліфікаційної роботи; ● практична участь у науково-дослідній роботі колективу дослідників чи проєктантів (при проходженні практики в науково-дослідній або проєктній організації).

Title in English

SYLLABUS Research practice Code in Degree Program ПрВ.1 Level of Education Master’s (second) Field of Knowledge 19 Architecture and Construction Field of Study 192 Construction and Civil Engineering Degree Program Energy efficiency of buildings and inspection of engineering systems (ID 32528)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-18S, науково-дослідна практика
Шифр: 03-02-18S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 17 Лип 2024 06:34
Останні зміни: 17 Лип 2024 06:34
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/30322
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року