Силабус науково-дослідної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-73S Кізєєв, М. Д. та Проценко, С. Б. та Кравченко, Н. В. та Новицька, О. С. (2024) Силабус науково-дослідної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-73S.pdf

Download(378kB)

Анотація

Програма науково-дослідної практики складена відповідно до ОПП «Теплогазопостачання і вентиляція», 2023 року. Науководослідна практика є продовженням навчального процесу в умовах виробництва, вона базується на теоретичних курсах, які були засвоєні протягом навчання, і спрямована на підготовку магістрів до виконання кваліфікаційної роботи та до подальшої професійної діяльності. Метою науково-дослідної практики є закріплення і поглиблення в умовах реально діючих організацій знань з дослідження, проєктування, будівництва та експлуатації споруд і систем теплоі газопостачання, опалення, вентиляції та кондиціювання, що отримані здобувачами вищої освіти за час навчання; формування комплексної уяви про специфіку діяльності науковця за напрямом підготовки; зібрання для аналізу й узагальнення матеріалів, інформації по об’єкту і предмету досліджень, збір та систематизація натурних даних і розроблення наукової новизни для виконання кваліфікаційної роботи; отримання і вдосконалення навичок самостійної науково-дослідної роботи. Завдання науково-дослідної практики: - вивчення сучасних методів дослідження, моделювання, проєктування нових та реконструкції діючих споруд і систем тепло- і газопостачання, опалення, вентиляції, кондиціювання, безпосередньо в науково-дослідних, науково-виробничих та проєктних організаціях для наближення змісту та суті кваліфікаційної роботи до вимог реальних виробничих умов; - ознайомлення з обсягом і змістом проєктної документації та наукових звітів, що розроблені науково-дослідними та проєктними організаціями; - проведення аналітичного огляду літературних та інших джерел за тематикою кваліфікаційної роботи; - формулювання мети та завдань кваліфікаційної роботи; - ознайомлення та опанування методів досліджень, які відповідають профілю кваліфікаційної роботи; - практична участь в науково-дослідній роботі колективу дослідників (при проходженні практики в науково-дослідній або проєктній організації). Навчальними цілями науково-дослідної практики є формування компетентностей і соціальних навичок та досягнення програмних результатів навчання.

Title in English

SYLLABUS Research practice Code in Degree Programme ОК10 Level of Education Master’s (second) Field of Knowledge 19 Architecture and Building construction Field of Study 192 Building construction and civil engineering Degree Programme Heat and Gas Supply and Ventilation (ID 73)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-73S, науково-дослідна практика
Шифр: 03-02-73S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 17 Лип 2024 06:50
Останні зміни: 17 Лип 2024 06:50
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/30324
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року