Силабус кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-74S Кізєєв, М. Д. та Проценко, С. Б. та Кравченко, Н. В. та Новицька, О. С. (2024) Силабус кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-74S.pdf

Download(377kB)

Анотація

Другий (магістерський) рівень вищої освіти за ОПП «Теплогазопостачання і вентиляція» передбачає підготовку висококваліфікованих та конкурентоспроможних магістрів для практичної, управлінської та науково-дослідної діяльності шляхом формування в них комплексу знань, умінь та навичок, що необхідні для розв’язування складних інженерно-технічних та науководослідних задач і проблем у сфері будівництва та цивільної інженерії за спрямуванням теплогазопостачання і вентиляція. Кваліфікаційна робота є випускною роботою, що готується самостійно здобувачем вищої освіти, яку здобувач вищої освіти готує самостійно під час навчання в магістратурі, та яка повинна відповідати сучасному рівню розвитку науки і техніки, мати науководослідну та практичну складову, тема роботи має бути актуальною. В науково-дослідну складову кваліфікаційної роботи входять: аналітичний огляд літератури; обґрунтування та постановка теми дослідження; опис використаних методик і дослідних установок; аналіз отриманих результатів та висновки. У практичну складову входять: розробка конструкторських, технологічних, організаційних рішень; техніко-економічне обґрунтування прийнятих рішень. Залежно від обраної теми, можливостей магістранта, лабораторної бази та за узгодженням між керівником і магістрантом приймають співвідношення та обсяг науково-дослідної і практичної частин роботи. Виконання кваліфікаційної роботи підтверджує те, що її автор спроможний самостійно проводити науковий пошук, вирішувати різноманітні професійні завдання, володіє загальними методами їхнього вирішення. Науковими керівниками магістрів призначають найбільш кваліфікованих викладачів випускової кафедри або досвідчених фахівців проєктних, виробничих, будівельних чи експлуатаційних організацій.

Title in English

SYLLABUS Qualification work Code in Degree Program ОК 11 Level of Education Master’s (second) Field of Knowledge 19 Architecture and Construction Field of Study 192 Construction and Civil Engineering Degree Program Heat and Gas Supply and Ventilation (ID 73)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-74S, кваліфікаційна робота
Шифр: 03-02-74S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 17 Лип 2024 06:56
Останні зміни: 17 Лип 2024 06:56
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/30325
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року