Методичні вказівки до організації практичних занять з навчальної дисципліни «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» денної і заочної форми навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-13-219М Коротун, О. П. (2025) Методичні вказівки до організації практичних занять з навчальної дисципліни «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» денної і заочної форми навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-13-219М.pdf

Download(387kB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: попередня версія методичних вказівок 06-13-155
Ключові слова: 06-13-219М, маркетинг сфери туризму та гостинності
Шифр: 06-13-219М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Маркетингу
Користувач, що депонує: Тетяна Мирон
Дата внесення: 09 Вер 2025 12:02
Останні зміни: 09 Вер 2025 12:02
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32028
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року