Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-165М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-165М (1).pdf

Download(341kB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: попередня версія видання методичних вказівок 05-08-93
Ключові слова: 05-08-165М, проходження переддипломної практики
Шифр: 05-08-165М
За видами робіт: Практика
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Тетяна Мирон
Дата внесення: 10 Вер 2025 12:48
Останні зміни: 10 Вер 2025 12:48
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32122
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року