Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-167М Конарівська, О. Б. (2025) Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-167М.pdf

Download(1MB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: Попередня версія методичних вказівок 05-08-80
Ключові слова: 05-08-167М, готельна справа
Шифр: 05-08-167М
За видами робіт: Лабораторні роботи, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм і рекреація
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Тетяна Мирон
Дата внесення: 11 Вер 2025 07:46
Останні зміни: 11 Вер 2025 07:46
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32133
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року