Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з дисципліни «Менеджмент сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-168М Конарівська, О. Б. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з дисципліни «Менеджмент сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-168М.pdf

Download(654kB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: попередні версії методичних вказівок 05-08-72, 05-08-73
Ключові слова: 05-08-168М, менеджмент сфери туризму та гостинності
Шифр: 05-08-168М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм і рекреація
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Тетяна Мирон
Дата внесення: 11 Вер 2025 07:46
Останні зміни: 11 Вер 2025 07:46
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32134
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року