05-08-137М Конарівська, О. Б. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
|
Text
05-08-137М (1).pdf Download(429kB) |
| Тип елементу : | Методичне забезпечення |
|---|---|
| Ключові слова: | 05-08-137М, етнічні кухні |
| Шифр: | 05-08-137М |
| За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
| Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
| Користувач, що депонує: | Тетяна Мирон |
| Дата внесення: | 11 Вер 2025 09:52 |
| Останні зміни: | 11 Вер 2025 09:52 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32145 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень