05-08-138S Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
Text
05-08-138S.pdf Download(511kB) |
Анотація
Метою навчальної дисципліни «Вступ до фаху» є системний виклад основних положень та дефініцій, що розкривають зміст, характер, тенденції, фундаментальні принципи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Завдання навчальної дисципліни «Вступ до фаху»: - сформувати поняття про галузь знань «Сфера обслуговування» та спеціальність «Готельно-ресторанна справа», познайомити з основними дефініціями сфери гостинності; - познайомити із складовими індустрії гостинності, їх взаємозв'язками; - розглянути роль держави в управлінні індустрією туризму та гостинності; - розглянути роль індустрії гостинності у світі. У результаті вивчення дисципліни «Вступ до фаху» студент повинен знати: - основні положення законодавства, національних і міжнародних стандартів, що регламентують діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу; - базові поняття з теорії готельної та ресторанної справи, організації обслуговування споживачів та діяльності суб’єктів ринку готельних та ресторанних послуг, а також суміжних наук; - принципи, процеси і технології організації роботи суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу; - вимоги до діяльності за спеціальністю, зумовлені необхідністю забезпечення сталого розвитку України, її зміцнення як демократичної, соціальної, правової держави.
Title in English
SYLLABUS Introduction to the Profession Code in Degree ЦПП 2.1 Programme Level of Education Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Додаткова інформація: | попередня версія силабусу 05-08-123S |
Ключові слова: | 05-08-138S, вступ до фаху |
Шифр: | 05-08-138S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 16 Січ 2025 09:27 |
Останні зміни: | 16 Січ 2025 09:27 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32331 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року