Сірук, О. В. (2025) Особливості формування та аналізу фінансових результатів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Стовпинські ковбаси»)». [Перший (бакалаврський) рівень освіти]
![]() |
Text
Osoblyvosti formuvannya ta analizu finansovykh rezulʹtativ na pidpryyemstvakh kharchovoyi promyslovosti.pdf Download(1MB) |
Анотація
Дипломна робота на тему: «Особливості формування та аналізу фінансових результатів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Стовпинські ковбаси»)» / Сірук О.В. Рівне : НУВГП, 2025. – 92 с. У роботі досліджуються теоретико-методологічні засади формування та використання прибутку підприємства. Проведено аналіз етапів формування прибутку підприємства та напрямків його використання, показників ефективності фінансової діяльності підприємства. Визначено пріоритетні напрямки підвищення прибутковості підприємств харчової промисловості. Master's thesis: «Peculiarities of formation and analysis of financial results at food industry enterprises (LLC "Stovpynski kovbasy" taken as an example)/ Siruk O.V. – Rivne: NUWM. – 2025. – 92 р. The theoretical and methodological bases of formation and use of profits are examines . The analysis of the stages of formation of company profits and directions of use, financial performance of the company were held. Priority areas for increasing the profitability of food industry enterprises have been identified.
Тип елементу : | Перший (бакалаврський) рівень освіти |
---|---|
Ключові слова: | фінанси підприємства, фінансова діяльність, фінансові результати, прибуток, рентабельність, finance companies, finance, income, profit, profitability. |
Тематики: | Наукова робота студента |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Фінансів та економічної безпеки |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 18 Вер 2025 06:06 |
Останні зміни: | 18 Вер 2025 06:06 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32560 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року