05-08-165М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-165М.pdf Download(341kB) |
Анотація
Переддипломна практика є складовою частиною навчального процесу підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як форма адаптації здобувачів до умов та характеру майбутньої роботи і є важливим етапом навчального процесу у закладі вищої освіти з метою формування у здобувачів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових i професійних компетенцій для майбутньої практичної діяльності. Метою переддипломної практики здобувачів вищої освіти є отримання комплексного уявлення щодо організації діяльності підприємства готельно-ресторанної сфери як цілісної системи, набуття поглиблених практичних навичок роботи на обраному здобувачем підприємстві; збір та аналіз практичного матеріалу для написання звіту з практики та кваліфікаційної роботи.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Додаткова інформація: | Попередня версія видання методичних вказівок 05-08-93 |
Ключові слова: | 05-08-165М, Готельно-ресторанна справа |
Шифр: | 05-08-165М |
За видами робіт: | Практика |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 30 Січ 2025 13:40 |
Останні зміни: | 30 Січ 2025 13:40 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32674 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року