Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-165М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-165М.pdf

Download(341kB)

Анотація

Переддипломна практика є складовою частиною навчального процесу підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як форма адаптації здобувачів до умов та характеру майбутньої роботи і є важливим етапом навчального процесу у закладі вищої освіти з метою формування у здобувачів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових i професійних компетенцій для майбутньої практичної діяльності. Метою переддипломної практики здобувачів вищої освіти є отримання комплексного уявлення щодо організації діяльності підприємства готельно-ресторанної сфери як цілісної системи, набуття поглиблених практичних навичок роботи на обраному здобувачем підприємстві; збір та аналіз практичного матеріалу для написання звіту з практики та кваліфікаційної роботи.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: Попередня версія видання методичних вказівок 05-08-93
Ключові слова: 05-08-165М, Готельно-ресторанна справа
Шифр: 05-08-165М
За видами робіт: Практика
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 30 Січ 2025 13:40
Останні зміни: 30 Січ 2025 13:40
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32674
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року