Методичні вказівки та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної і заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-112М Осіпчук, Н. В. та Озарчук, І. В. (2025) Методичні вказівки та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-09-112М.pdf

Download(728kB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-09-112М, ділова іноземна мова (англійська)
Шифр: 06-09-112М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: Т. В. Мирон
Дата внесення: 24 Вер 2025 09:21
Останні зміни: 24 Вер 2025 09:21
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32815
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року