Сидорчук, Д. В. (2025) СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ. Студентський вісник НУВГП (1(24)). с. 78-82.
![]() |
Text
Вип.1(24)2025_Сидорук Д.В._с.78-82.pdf Download(286kB) |
Анотація
У статті йдеться про сучасні виклики, що стоять перед готельно-ресторанним бізнесом України в умовах динамічних змін. Проведено дослідження впливу зовнішніх та внутрішніх факторів на галузь в процесі економічної нестабільності, воєнних дій, змін у споживчих уподобаннях, техніко-технологічного розвитку та регуляторної політики. Особливо увага приділяється необхідності адаптації підприємств до нових умов.
English abstract
The article deals with the modern challenges facing the hotel and restaurant business of Ukraine in the context of dynamic changes. The study of the impact of external and internal factors on the industry in the process of economic instability, military operations, changes in consumer preferences, technical and technological development and regulatory policy is conducted. Particular attention is paid to the need for enterprises to adapt to new conditions.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес, туризм, адаптація, криза, розвиток, hotel and restaurant business, tourism, adaptation, crisis, development |
УДК: | 338.48 |
Бібліографічний опис: | Сидорчук Д. В. Стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Д. В. Сидорчук // Студентський вісник НУВГП : зб. наук. праць. - Рівне : НУВГП, 2025. - С. 78-82. |
Тематики: | Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2025 Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2025 > Випуск 1 Видання університету |
Користувач, що депонує: | С. Й. Гипчинська |
Дата внесення: | 24 Вер 2025 09:24 |
Останні зміни: | 24 Вер 2025 09:24 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32823 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року