02-07-34М Налобіна, О. О. та Полтавченко, Т. В. та Шимко, А. В. (2024) Методичні вказівки до виконання практичих робіт з навчальної дисципліни «Основи тваринництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
02-07-34М.pdf Download(683kB) |
Анотація
Агропромисловий комплекс України включає галузі, що мають тісні виробничі та економічні взаємозв'язки, що спеціалізуються на виробництві сільськогосподарської продукції, її переробки та зберігання, а також забезпечуючи сільське господарство та переробну промисловість засобами виробництва. Тваринництво одна із провідних галузей агропромислового комплексу. Для України високорозвинене тваринництво є основою забезпечення продовольчої безпеки країни. З тваринництвом тісно пов'язана агрономічна галузь, яка органічно доповнює її у господарському використанні природних, матеріально-технічних та трудових ресурсів. Рослинницька продукція утилізується у висококалорійні продукти та цінну промислову сировину. Виробництво кормових ресурсів високої якості, заготовлених за прогресивними технологіями, що забезпечують повне збереження поживних речовин, є основним фактором зростання продуктивності тваринництва.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 02-07-34М, основи тваринництва |
Шифр: | 02-07-34М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 208 Агроінженерія |
Підрозділи: | Навчально-науковий механічний інститут > Агроінженерії |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 04 Лют 2025 07:41 |
Останні зміни: | 04 Лют 2025 07:41 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32827 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року