Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Засади сталого розвитку суспільства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» денної та заочної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-515М Клименко, М. О. та Клименко, Л. В. та Брежицька, О. А. (2025) Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Засади сталого розвитку суспільства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-09-115М.pdf

Download(784kB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: попередня версія 05-02-469М
Ключові слова: 05-02-515М, засади сталого розвитку суспільства
Шифр: 05-02-515М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства
Користувач, що депонує: Т. В. Мирон
Дата внесення: 26 Вер 2025 09:33
Останні зміни: 26 Вер 2025 09:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33013
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року