05-02-515М Клименко, М. О. та Клименко, Л. В. та Брежицька, О. А. (2025) Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Засади сталого розвитку суспільства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]
![]() |
Text
06-09-115М.pdf Download(784kB) |
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Додаткова інформація: | попередня версія 05-02-469М |
Ключові слова: | 05-02-515М, засади сталого розвитку суспільства |
Шифр: | 05-02-515М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства |
Користувач, що депонує: | Т. В. Мирон |
Дата внесення: | 26 Вер 2025 09:33 |
Останні зміни: | 26 Вер 2025 09:33 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33013 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року