05-08-167М Конарівська, О. Б. (2025) Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
![]() |
Text
05-08-167М.pdf Download(1MB) |
Анотація
Мета викладання навчальної дисципліни «Готельна справа»: розширення та поглиблення набутих теоретичних знань, розвиток навичок їх практичного використання при розв’язуванні конкретних задач організації роботи відділів та закладів готельного бізнесу в цілому, формування вмінь самостійного розв’язання конкретних професійних завдань, розробка та обґрунтування шляхів удосконалення механізмів організації ефективної роботи цих закладів.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Додаткова інформація: | Попередні версії методичних вказівок 05-08-80 |
Ключові слова: | 05-08-167М, готельна справа |
Шифр: | 05-08-167М |
За видами робіт: | Лабораторні роботи, Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм і рекреація |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 10 Лют 2025 13:16 |
Останні зміни: | 10 Лют 2025 13:16 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33031 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року