Силабус навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-154S Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-154S.pdf

Download(507kB)

Анотація

«Навчальна практика «Вступ до фаху» є складовою частиною навчального процесу підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як спосіб формування основ досвіду фахової діяльності у сфері туризму та готельноресторанної справи: практичні вміння і навички, професійні якості особистості майбутнього фахівця. Основною метою практичної підготовки студентів є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії, систематизація і розширення теоретичних навичок самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери готельно-ресторанного обслуговування. Навчальна практика «Вступ до фаху» логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування. Задачами навчальної практики «Вступ до фаху» є: - закріплення теоретичних знань, отриманих студентом в процесі навчання; - засвоєння знань щодо охорони праці і техніки безпеки; - оволодіння навичками культури міжособистісного спілкування; - ознайомлення із розвитком готельно-ресторанної індустрії; - знайомство із законодавчою і нормативно-правовою базою діяльності підприємств готельно-ресторанної сфери.

Title in English

SYLLABUS PRACTICAL TRAINING "INTRODUCTION TO THE PROFESSION" Code in Degree ПП 1 Programme Level of Education Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-08-099S
Ключові слова: 05-08-154S, вступ до фаху
Шифр: 05-08-154S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 24 Лют 2025 13:10
Останні зміни: 24 Лют 2025 13:10
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33192
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року