05-08-171М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
![]() |
Text
05-08-171М.pdf Download(1MB) |
Анотація
Для закріплення теоретичних знань та набуття студентами практичних навичок при вивченні дисципліни «Регіональна економіка» щодо територіальної організації продуктивних сил України, аналізу стану і визначення головних напрямків регіонального розвитку економіки в умовах ринкових відносин, згідно робочої програми дисципліни передбачене виконання контрольної роботи студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та дистанційної форм навчання.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Додаткова інформація: | Попередня версія методичних вказівок: 05-08-89 |
Ключові слова: | 05-08-171М, регіональна економіка України |
Шифр: | 05-08-171М |
За видами робіт: | Контрольна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 24 Лют 2025 10:47 |
Останні зміни: | 24 Лют 2025 10:47 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33234 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року