Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-171М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-171М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Для закріплення теоретичних знань та набуття студентами практичних навичок при вивченні дисципліни «Регіональна економіка» щодо територіальної організації продуктивних сил України, аналізу стану і визначення головних напрямків регіонального розвитку економіки в умовах ринкових відносин, згідно робочої програми дисципліни передбачене виконання контрольної роботи студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та дистанційної форм навчання.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: Попередня версія методичних вказівок: 05-08-89
Ключові слова: 05-08-171М, регіональна економіка України
Шифр: 05-08-171М
За видами робіт: Контрольна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 24 Лют 2025 10:47
Останні зміни: 24 Лют 2025 10:47
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33234
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року