Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Біотехнології» (Модуль 1. Біотехнологія харчових виробництв) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-06-176М Грицина, О. О. (2025) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Біотехнології» (Модуль 1. Біотехнологія харчових виробництв) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-06-176М.pdf

Download(754kB)

Анотація

Біотехнологія є однією з найбільш динамічних та перспективних галузей сучасної науки і техніки, яка відіграє важливу роль у вирішенні глобальних проблем людства, таких як забезпечення продовольчої безпеки, збереження здоров'я населення та охорона навколишнього середовища. Зокрема, біотехнологія харчових виробництв спрямована на розробку та впровадження біотехнологічних процесів у харчову промисловість, що дозволяє підвищити якість та безпечність харчових продуктів, розширити їх асортимент, знизити витрати ресурсів та енергії. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Біотехнології» (Модуль 1. Біотехнологія харчових виробництв) розроблені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Ці вказівки покликані допомогти студентам у формуванні необхідних знань, умінь та компетентностей, передбачених навчальною програмою та сучасними вимогами до фахівців у галузі біотехнології.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-06-176М, біотехнології, біотехнологія харчових виробництв
Шифр: 03-06-176М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія
Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія > 162 Біотехнології та біоінженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Водопостачання, водовідведення та бурової справи
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 28 Лют 2025 10:37
Останні зміни: 28 Лют 2025 10:37
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33359
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року