Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Біотехнології» (Модуль 1. Біотехнологія харчових виробництв) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-06-177М Грицина, О. О. (2025) Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Біотехнології» (Модуль 1. Біотехнологія харчових виробництв) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-06-177М.pdf

Download(653kB)

Анотація

Сучасна біотехнологія є однією з найдинамічніших галузей науки і техніки. Вона об'єднує в собі знання біології, хімії, фізики та інженерії для створення інноваційних технологій і продуктів. Особливо важливим є застосування біотехнологій у харчовій промисловості, де вони сприяють підвищенню якості, безпечності та різноманітності харчових продуктів. Мета лабораторних робіт - надати вам практичний досвід і закріпити теоретичні знання, отримані під час лекцій.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-06-177М, біотехнології, біотехнологія харчових виробництв
Шифр: 03-06-177М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія
Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія > 162 Біотехнології та біоінженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Водопостачання, водовідведення та бурової справи
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 28 Лют 2025 10:38
Останні зміни: 28 Лют 2025 10:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33360
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року