03-06-177М Грицина, О. О. (2025) Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Біотехнології» (Модуль 1. Біотехнологія харчових виробництв) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
![]() |
Text
03-06-177М.pdf Download(653kB) |
Анотація
Сучасна біотехнологія є однією з найдинамічніших галузей науки і техніки. Вона об'єднує в собі знання біології, хімії, фізики та інженерії для створення інноваційних технологій і продуктів. Особливо важливим є застосування біотехнологій у харчовій промисловості, де вони сприяють підвищенню якості, безпечності та різноманітності харчових продуктів. Мета лабораторних робіт - надати вам практичний досвід і закріпити теоретичні знання, отримані під час лекцій.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 03-06-177М, біотехнології, біотехнологія харчових виробництв |
Шифр: | 03-06-177М |
За видами робіт: | Лабораторні роботи |
Тематики: | Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія > 162 Біотехнології та біоінженерія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Водопостачання, водовідведення та бурової справи |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 28 Лют 2025 10:38 |
Останні зміни: | 28 Лют 2025 10:38 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33360 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року