05-02-515М Клименко, М. О. та Клименко, Л. В. та Брежицька, О. А. (2025) Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Засади сталого розвитку суспільства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]
![]() |
Text
05-02-515М.pdf Download(437kB) |
Анотація
Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Засади сталого розвитку» спрямовані на отримання знань, вмінь та практичних навичок щодо: − усвідомлення актуальності проблеми та ідей сталого розвитку суспільства; − розуміння ролі ООН у визначенні засад сталого розвитку; − опанування сутності економічного зростання і сталого розвитку; − здатності аналізувати і оцінювати соціо-економіко-екологічний розвиток України; − здатності усвідомлювати національні особливості переходу України на шлях сталого розвитку; − базові знання із соціальної мобілізації для збалансованого місцевого розвитку.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-02-515М |
Шифр: | 05-02-515М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 13 Бер 2025 10:37 |
Останні зміни: | 13 Бер 2025 10:37 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33488 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року