03-06-177М Грицина, О. О. (2025) Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Біотехнології» (Модуль 1. Біотехнологія харчових виробництв) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
|
Text
03-06-177М.pdf Download(653kB) |
| Тип елементу : | Методичне забезпечення |
|---|---|
| Ключові слова: | 03-06-177М, біотехнології, біотехнологія харчових виробництв |
| Шифр: | 03-06-177М |
| За видами робіт: | Лабораторні роботи |
| Тематики: | Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія > 162 Біотехнології та біоінженерія |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Водопостачання, водовідведення та бурової справи |
| Користувач, що депонує: | Т. В. Мирон |
| Дата внесення: | 08 Жов 2025 10:00 |
| Останні зміни: | 08 Жов 2025 10:00 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33560 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень