Гунтік, І. І. (2024) СТАНДАРТИЗАЦІЯ ЯКОСТІ МЕДУ ТА ЙОГО ЛІКУВАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ. Студентський вісник НУВГП (3(23)). с. 75-78.
![]() |
Text
Вип.3(23)2024_Гунтік І.І._с.75-78.pdf Download(236kB) |
Анотація
У статті розглядається важливість стандартизації якості меду на національному та міжнародному рівнях. Аналізуються критерії, що приймаються за характеристики якості меду. Стаття підкреслює лікувальні властивості меду, що робить його незамінним натуральним засобом, і наголошує на важливості дотримання стандартів якості для розвитку аграрного сектору.
English abstract
The article considers the importance of honey quality standardization at the national and international levels. The criteria accepted as characteristics of honey quality are analyzed. The article emphasizes the healing properties of honey, which makes it an indispensable natural remedy, and emphasizes the importance of maintaining quality standards for the development of the agricultural sector.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | якість продукції, лікувальні властивості, аграрний сектор, product quality, medicinal properties, agricultural sector |
УДК: | 504.062 |
Бібліографічний опис: | Гунтік І. І. Стандартизація якості меду та його лікувальні властивості / І. І. Гунтік // Студентський вісник НУВГП : зб. наук. праць. - Рівне : НУВГП, 2024. - Вип. 3(23). - С. 75-78. |
Тематики: | Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2024 Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2024 > Випуск 3 Видання університету |
Користувач, що депонує: | С. Й. Гипчинська |
Дата внесення: | 26 Бер 2025 11:58 |
Останні зміни: | 26 Бер 2025 11:58 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/33713 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року