Силабус навчальної дисципліни вільного вибору «Логістика» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-151S Швець, М. Д. та Коротун, О. П. та Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни вільного вибору «Логістика» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-151S.pdf

Download(349kB)

Анотація

Дисципліна «Логістика» досліджує логістичні особливості готельно-ресторанної справи галузі, зокрема прикладає логістичні засади до її геопросторової організації та управління. Метою курсу є застосування логістичних засад в діяльності готельно-ресторанних закладів для підвищення прибутковості ГР бізнесу за рахунок скорочення витрат та підвищення рівня логістичної координації всіх операцій з обслуговування споживачів, оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками, необхідними для самостійної розробки й вибору прогресивних логістичних процесів. Студент повинен знати: комплексну структуру логістики; інформаційне та фінансове обслуговування; логістичні функції постачання, виробництва та збуту; організацію діяльності всього ГР комплексу певного геопросторового рівня; методику визначення логістичного потенціалу, особливості транспортної логістики в готельно-ресторанному господарстві. Студент повинен вміти: розробляти маршрути та здійснювати комплексне забезпечення ГР закладів; здійснювати інформаційне та фінансове обслуговування туристичної послуги; використовувати світовий та вітчизняний досвід створювати та впроваджувати логістичні проєкти в діяльність готельно-ресторанних закладів; впроваджувати логістичні інноваційні процеси в діяльність ГРГ; вирішувати проблеми сталого розвитку ГР бізнесу, збереження та відновлення ресурсної бази галузі; досліджувати характеристику логістичного потенціалу туристичного потоку; розраховувати логістичні витрати. Навчальна програма розрахована на здобувачів, які навчаються за освітньо кваліфікаційними програмами підготовки бакалаврів.

Title in English

SYLLABUS LOGISTICS Code in Degree Programme ВЦПП 1.4 Level of Education Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study Travel, Tourism and Leisure Degree Programme Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-151S, логістика
Шифр: 05-08-151S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 21 Лист 2025 13:21
Останні зміни: 21 Лист 2025 13:21
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/35144
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року