06-09-174S Тимощук, І. О. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм" 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
|
Text
06-09-174S.pdf Download(399kB) |
Анотація
Навчальна дисципліна «Друга іноземна мова (французька)» передбачає забезпечення практичного володіння мовою як засобом усного та письмового спілкування в повсякденному житті та в професійній сфері. 1. Знання другої іноземної мови дозволить майбутньому фахівцю розширити значно можливості своєї мобільності в академічній та професійній розвивати навички читання, письма та перекладу текстів загального та фахового характеру; сприяння розвитку пізнавальних інтересів здобувачів вищої освіти, розширенню їх професійних сферах. Ця дисципліна передбачена для тих, хто попередньо засвоїв обов’язковий курс іноземної (англійської, німецької, чи іспанської) мови за професійним спрямуванням. На завершальному етапі студент повинен володіти мовою на рівні А2 відповідно до дескрипторів Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Мовний курс тісно пов’язаний з навчальними предметами фахової підготовки студентів. Метою навчання другої іноземної мови (французької) є формування у здобувачів вищої освіти лінгвістичної, комунікативної, соціокультурної та професійної компетентностей в рамках комунікативного та компетентнісно-орієнтованого підходів до навчання. Воно спрямоване на формування вмінь усного та писемного мовлення, інтерактивних навичок, удосконалення різних видів мовленнєвої діяльності студента. Ціллю курсу є: 2. набути навички практичного володіння іноземною мовою в обсязі визначеної тематики, зумовленої потребами оволодіння новою інформацією через іноземні джерела; 3. вдосконалити навички сприйняття на слух та усного (монологічного та діалогічного) мовлення в межах побутової, академічної, суспільнополітичної, загальноекономічної та фахової тематики, що передбачена програмою; 4. можливостей у сфері майбутньої діяльності.
Title in English
SYLLABUS Second foreign language (French) Code in Degree Programme ЦЗП 1.5 Level of Education Bachelor (first) 24 Field of Knowledge Sphere of service 241 242 Field of Study Tourism Hotel and restaurant business Degree Programme Tourism Hotel and restaurant business
| Тип елементу : | Силабус |
|---|---|
| Додаткова інформація: | попередня версія силабуса 06-09-29S |
| Ключові слова: | 06-09-174S, друга іноземна мова, французька |
| Шифр: | 06-09-174S |
| Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов |
| Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
| Дата внесення: | 25 Лист 2025 14:37 |
| Останні зміни: | 25 Лист 2025 14:37 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/35249 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень