03-06-8 Байцар-Артеменко, О. В. та Байцар, Т. В. (2013) Методичні вказівки до курсового проекту «Кафе на 40 місць» для студентів за напрямом підготовки 6.060102«Архітектура» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
|
Text
03-06-08.pdf Download(2MB) | Перегляд |
Анотація
Велика кількість підприємств громадського харчування зосереджена у великих містах та промислових центрах. Наприклад: один Нью-Йоркський ресторан нараховує більше 400 тисяч;в Чикаго на 4.5 млн. жителів припадає більше 1000ресторанів і кафетеріїв; в Празі, що налічувала в 1956 році менше 1000000 жителів, було близько 200 тисяч місць. У Франції широку популярність набули кафе. У Парижі, наприклад, із 90% підприємств харчування складають кафе. Підприємства громадського харчування мають високу рентабельність, тому широке використання повинні отримати в Україні широке використання.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 03-06-8, громадське харчування, планування приміщення |
Шифр: | 03-06-8 |
За видами робіт: | Курсова робота (проект) |
Тематики: | За напрямами > 06 - Будівництво та архітектура > 0601 - Будівництво та архітектура За напрямами > 06 - Будівництво та архітектура > 0601 - Будівництво та архітектура > 6.060102 - Архітектура |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Архітектури та середовищного дизайну |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. М. Рожанчук |
Дата внесення: | 31 Бер 2016 09:29 |
Останні зміни: | 22 Черв 2016 12:51 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/3921 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року