Методичні вказівки до курсового проекту «Кафе на 40 місць» для студентів за напрямом підготовки 6.060102«Архітектура» денної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-06-8 Байцар-Артеменко, О. В. та Байцар, Т. В. (2013) Методичні вказівки до курсового проекту «Кафе на 40 місць» для студентів за напрямом підготовки 6.060102«Архітектура» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
03-06-08.pdf

Download(2MB) | Перегляд

Анотація

Велика кількість підприємств громадського харчування зосереджена у великих містах та промислових центрах. Наприклад: один Нью-Йоркський ресторан нараховує більше 400 тисяч;в Чикаго на 4.5 млн. жителів припадає більше 1000ресторанів і кафетеріїв; в Празі, що налічувала в 1956 році менше 1000000 жителів, було близько 200 тисяч місць. У Франції широку популярність набули кафе. У Парижі, наприклад, із 90% підприємств харчування складають кафе. Підприємства громадського харчування мають високу рентабельність, тому широке використання повинні отримати в Україні широке використання.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-06-8, громадське харчування, планування приміщення
Шифр: 03-06-8
За видами робіт: Курсова робота (проект)
Тематики: За напрямами > 06 - Будівництво та архітектура > 0601 - Будівництво та архітектура
За напрямами > 06 - Будівництво та архітектура > 0601 - Будівництво та архітектура > 6.060102 - Архітектура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Архітектури та середовищного дизайну
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 31 Бер 2016 09:29
Останні зміни: 22 Черв 2016 12:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/3921
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року