Малков, Д. І. та Malkov, D. І. (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(76)). с. 224-231.
|
Text
Ve7624.pdf.zax.pdf Download(170kB) | Перегляд |
Анотація
Автором обґрунтовано ТОП 10 основних закладів громадського харчування України. Проведено маркетингове дослідження на прикладі Львівської області та виявлено основні три заклади громадського харчування: Пузата хата, Челентано та Макдональдс. Виявлено необхідність в покращенні якості роботи закладів. Розкрито проблеми, які були виявлені в процесі дослідження: наявність оптимальної температури повітря в приміщенні, швидкість обслуговування, прибирання столів від жувальних гумок та ін. Систематизовано тенденції розвитку ринку громадського харчування, серед яких насиченість даного ринку; зростання кількості мережевих підприємств; розширення сегменту ринку за рахунок закладів «швидкого харчування»; можливість виходу на ринок нових закладів, із індивідуальним підходом до споживача та унікальними стравами.
Title in English
STUDY OF THE PERFORMANCE OF FOOD OUTLETS UNDER CURRENT CONDITIONS
English abstract
The author of the article argues Top 10 of food outlets in Ukraine. The article presents marketing investigation on the example of Lviv region and defines three top food outlets, i.e. Puzata Khata, Celentano and McDonald’s. The research argues the necessity to improve performance of the outlets and revels problems, detected in the process of the investigation, i.e.an optimal air temperature in the buildings, speed of services, cleaning of tables from chewing gums, etc. The work makes systematization of the tendencies of catering market development, including the market saturation; increase of the number of chain outlets; expansion of the market segment by means of "fast food" outlets; capability of new outlets with an individual approach to consumption and unique dishes to enter the market.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | заклади громадського харчування, населення, якість обслуговування, послуги, споживач, ринок, food outlets, population, quality of services, services, consumer, market |
УДК: | 640.4 |
Бібліографічний опис: | Малков Д. І. Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах / Д. І. Малков // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2016. – Вип. 4(76). – С. 224-231. |
Тематики: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2016 > Вісник 4 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2016 |
Користувач, що депонує: | С. В. Бойчук |
Дата внесення: | 27 Бер 2018 10:23 |
Останні зміни: | 27 Бер 2018 10:23 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/9047 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року