Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Беседюк, В. Ю. та Yatskov, М. V. та Korchyk, N. M. та Besedіuk, V. Y. (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(76)). с. 277-285.
|
Text
Vt7628.pdf.zax.pdf Download(260kB) | Перегляд |
Анотація
Наведено результати досліджень щодо впливу окисно-відновної та кислотно-основної рівноваги і буферної ємності молочної сировини на харчову та біологічну цінність дитячих молочних продуктів в контексті концепції збалансованого харчування.
Title in English
RESEARCH OF pH, Eh AND BUFFER CAPACITY OF MILK RAW MATERIALS IN THE PRODUCTION OF CHILD DAIRY PRODUCTS
English abstract
The results of studies on the impact of redox and acid-based balance and buffer capacity of raw milk materials in the nutritional and biological value of child dairy products in the context of concept of a balanced diet.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | молоко, фактор, ОВП, Eh, pH, rH2, буферна ємність, milk, factor, ORP, Eh, pH, rH2, buffer capacity |
УДК: | 637.1/.3-058.86 |
Бібліографічний опис: | Яцков М. В. Дослідження рН, Eh і буферної ємності молочної сировини у виробництві дитячих молочних продуктів / М. В. Яцков, Н. М. Корчик, В. Ю. Беседюк // Вісник НУВГП. Технічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2016. – Вип. 4(76). – С. 277-285. |
Тематики: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2016 > Вісник 4 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2016 |
Користувач, що депонує: | С. В. Бойчук |
Дата внесення: | 03 Квіт 2018 08:05 |
Останні зміни: | 03 Квіт 2018 08:05 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/9188 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року