ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Беседюк, В. Ю. та Yatskov, М. V. та Korchyk, N. M. та Besedіuk, V. Y. (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(76)). с. 277-285.

[img]
Перегляд
Text
Vt7628.pdf.zax.pdf

Download(260kB) | Перегляд

Анотація

Наведено результати досліджень щодо впливу окисно-відновної та кислотно-основної рівноваги і буферної ємності молочної сировини на харчову та біологічну цінність дитячих молочних продуктів в контексті концепції збалансованого харчування.

Title in English

RESEARCH OF pH, Eh AND BUFFER CAPACITY OF MILK RAW MATERIALS IN THE PRODUCTION OF CHILD DAIRY PRODUCTS

English abstract

The results of studies on the impact of redox and acid-based balance and buffer capacity of raw milk materials in the nutritional and biological value of child dairy products in the context of concept of a balanced diet.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: молоко, фактор, ОВП, Eh, pH, rH2, буферна ємність, milk, factor, ORP, Eh, pH, rH2, buffer capacity
УДК: 637.1/.3-058.86
Бібліографічний опис: Яцков М. В. Дослідження рН, Eh і буферної ємності молочної сировини у виробництві дитячих молочних продуктів / М. В. Яцков, Н. М. Корчик, В. Ю. Беседюк // Вісник НУВГП. Технічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2016. – Вип. 4(76). – С. 277-285.
Тематики: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2016 > Вісник 4
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2016
Користувач, що депонує: С. В. Бойчук
Дата внесення: 03 Квіт 2018 08:05
Останні зміни: 03 Квіт 2018 08:05
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/9188
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року