Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Беседюк, В. Ю. and Yatskov, М. V. and Korchyk, N. M. and Besedіuk, V. Y. (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(76)). pp. 277-285.
|
Text
Vt7628.pdf.zax.pdf Download(260kB) | Preview |
Abstract
Наведено результати досліджень щодо впливу окисно-відновної та кислотно-основної рівноваги і буферної ємності молочної сировини на харчову та біологічну цінність дитячих молочних продуктів в контексті концепції збалансованого харчування.
Title in English
RESEARCH OF pH, Eh AND BUFFER CAPACITY OF MILK RAW MATERIALS IN THE PRODUCTION OF CHILD DAIRY PRODUCTS
English abstract
The results of studies on the impact of redox and acid-based balance and buffer capacity of raw milk materials in the nutritional and biological value of child dairy products in the context of concept of a balanced diet.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | молоко, фактор, ОВП, Eh, pH, rH2, буферна ємність, milk, factor, ORP, Eh, pH, rH2, buffer capacity |
УДК: | 637.1/.3-058.86 |
Бібліографічний опис: | Яцков М. В. Дослідження рН, Eh і буферної ємності молочної сировини у виробництві дитячих молочних продуктів / М. В. Яцков, Н. М. Корчик, В. Ю. Беседюк // Вісник НУВГП. Технічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2016. – Вип. 4(76). – С. 277-285. |
Subjects: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2016 > Вісник 4 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2016 |
Depositing User: | С. В. Бойчук |
Date Deposited: | 03 Apr 2018 08:05 |
Last Modified: | 03 Apr 2018 08:05 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/9188 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year