Елементи, в яких Відділ: "Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2020

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу | Немає групування
Перейти до: Г | К | Р
Число елементів: 35.

Г

05-08-64 Громаченко, К. Ю. (2020) Робоча програма виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "Туризм" спеціальності 242 "Туризм" Program of Prodactive (organizational) practice specialty 242 TOURISM. [Робочі програми]

05-08-93 Громаченко, К. Ю. та Кушнір, Н. Б. та Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Основи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа. Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-101 Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки для проходження виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

К

05-08-68 Конарівська, О. Б. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Організація підприємницької діяльності в туризмі" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм" спеціальності "Туризм". Program of the discipline "Organization of entrepreneurial activity in tourism" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-69 Конарівська, О. Б. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Страхування" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм" спеціальності "Туризм". Program of the discipline "Insurance" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-70 Коротун, С. І. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Природні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм" спеціальності "Туризм". Program of the Discipline "Natural Resources of Ukraine" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

05-08-100 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-57 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "Geography and Economics of International Tourism" specialty 241 «Hotel and Restaurant Affairs». [Робочі програми]

05-08-104 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екскурсійна діяльність» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-105 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки для проходження виробничої (технологічної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-99 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Природні ресурси України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-96 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Економічна та соціальна географія України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-97 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економічна та соціальна географія України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-98 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Природні ресурси України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-90 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньопрофесійними програмами «Туризм», «Готельно-ресторана справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-59 Кушнірук, Ю. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Санаторно-курортна справа" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Work programme of the educational discipline Sanatorium and resort affairs specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]

05-08-85 Кушнірук, Ю. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Санаторно-курортна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторана справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторана справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-106 Кушнірук, Ю. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Рекреаційна географія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-107 Кушнірук, Ю. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Рекреалогія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-67 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "Туризм" спеціальності 242 "Туризм". Program Undergraduate Practice specialty 242 "TOURISM". [Робочі програми]

05-08-66 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Туризм» спеціальності 242 "Туризм". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-102 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньопрофесійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-65 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньою програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]

05-08-103 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до проходження навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

Р

05-08-112М Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Активний туризм» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-72 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 «Туризм». Program of the discipline "Tourist resources of Ukraine" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-72 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 «Туризм». Program of the discipline "Tourist resources of Ukraine" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-71 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичне країнознавство" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельноресторанна справа". Program of the Discipline "Tourist country studies" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-109 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з курсу «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-108 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з курсу «Туристична картографія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-110 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практично-семінарських занять з курсу «Організація туристичних подорожей» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-111 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Туристичні ресурси України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Цей список був створений у Thu Apr 25 14:50:51 2024 UTC.